In de afgelopen oktobermaand was het 'meidenmaand' bij VV Brielle.
In de afgelopen oktobermaand was het 'meidenmaand' bij VV Brielle. Foto:

VV Brielle kijkt terug op geslaagde 'meidenmaand'

Brielle – Met met vlaggen zwaaiende voetbalsters, afkomstig uit de verschillende meidenteams die bij Brielle trainen en spelen, sloot de club van het Geuzenpark afgelopen zaterdag tal van activiteiten in de tot 'meidenmaand' uitgeroepen oktobermaand af.

De Brielse 'vendelzwaaisters' verwelkomden de spelers van de eerste elftallen van Brielle en Forum Sport voor het treffen in ronde 6 van de competitie in de eerste klasse B.

Trots
Brielle is trots op de vele meiden die al bij de club voetballen, maar hoopt dat nog veel meer meiden zich op het Geuzenpark komen melden. In de JO9-, de JO11-, de JO13- en de JO15-teams spelen er meisjes tussen de jongens in gemengde teams. Maar het is ook mogelijk om in specifieke meidenteams te spelen. Vanaf de leeftijd van 5 jaar kan er al meegetraind worden met de mini's .

Goed
De drie meidenteams van Brielle doen het dit seizoen goed. Ze werden tweede in de bekercompetitie en wonnen hun eerste competitiewedstrijden. Uiteraard gaat plezier voor prestatie, maar het zoet van de overwinning smaakt vaak naar meer. Bijzonder voor het MO19-team, is dat deze dames bij elke overwinning een gratis ijsje mogen gaan halen bij hun shirtsponsor ijssalon Tw-Ice. Nieuwsgierig geworden? Mail naar meiden.brielle@gmail.com. Of bel met Mike Mol (06-10815950) of Sandra Terol (06-5810493).