Singer-songwriter LAKSHMI komt naar het BREStheater
Singer-songwriter LAKSHMI komt naar het BREStheater Foto:

Bijzondere Popmuziek in BREStheater!

Brielle - Singer-songwriter LAKSHMI omschrijft haar muziek als Dark Electronic Pop, met een mix van poëtische teksten en donkere violen en synths.

In december 2014 stond zij in de finale van de Grote Prijs van en ze was te zien in het tv-programma 'De Beste Singer-Songwriter'. In maart 2016 verscheen haar debuut-EP 'Come Sin with Me' gevolgd door haar tweede EP 'Sinister'. In dat jaar werd zij ook uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. In maart 2017 verscheen haar, naar zichzelf vernoemde, debuutalbum. En nu, in 2018, is ze in het BREStheater!

De voorstelling ADEM is een modern verhaal over een twintiger en vertelt hoe het is om je als meisje en vrouw in een mannenwereld te bevinden. „Best bizar dat dat verlegen meisje nu op het podium staat. Als ik mijn pen kwijt was, ging ik ziek naar huis omdat ik niet durfde te vertellen dat ik geen pen had, zó verlegen was ik. Maar op het podium durfde ik mezelf wel te laten zien. Ik vond het spannend, maar werd niet uitgelachen, iedereen vond het mooi. Dat was het moment dat ik me realiseerde: dit is wat ik gewoon moet doen." Zaterdag 3 november 20.30 uur in BREStheater / Tickets € 15.00

En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen staat op www.brestheater.nl. Hier kunt u ook 24/7 kaarten bestellen. De Theaterkassa is open op woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 14.00 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling.