Koffie tussen de boeken

Brielle/Westvoorne - Iedere maand wordt Koffie tussen de boeken georganiseerd in Brielle en Westvoorne. Iedereen is welkom die behoefte heeft aan contact met een ander, neem gerust ook iemand mee.

U bent van harte welkom om aan te schuiven. De middag is bedoeld voor mensen die een praatje willen maken met een ander, of een luisterend oor willen bieden. Iedere maand is er een nieuw thema of een spreker. Meedoen is gratis, aanmelden hoeft niet. Wilt u meer informatie over Koffie tussen de boeken? Kijk op https://fijnjetezien.nl.

Brielle: 12 november 2018 Elke tweede maandagmiddag van de maand van 13.30 tot 15.00 uur Sport- en Cultuurhuis Dukdalf BRES: Reede 2A , 3232 CV in Brielle. Thema september: Gastspreker Ruud Bokhoven verteld u over het Boeddhisme.

Westvoorne: 12 november 2018 Elke tweede maandagmiddag van de maand van 13.00 tot 14.30 uur Bibliotheek Rockanje: Dwarsweg 23, 3235 in Rockanje. Thema november: Bent u zoek naar een maatje voor een activiteit? U kunt kijken of iemand dezelfde interesse heeft. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Meedoen is gratis, aanmelden hoeft niet. Wilt u meer informatie over Koffie tussen de boeken? Kijk op https://fijnjetezien.nl of neem contact op met: Brielle: Nadine Langeweg (n.lageweg@kwadraad.nl) of Anke van Heusden (0627847994) Westvoorne: Miranda Loijens (0654320776).

Koffie tussen de boeken wordt mogelijk gemaakt door: MEE, Kwadraad, Catharina Stichting, SBO, Bibliotheek Westvoorne, Sport- en cultuurhuis Brielle en de Bibliotheek- en cultuurhuis in Hellevoetsluis.

Muzikale lezing over strijkkwartetten

Oostvoorne - Op woensdag 31 oktober organiseert de Volksuniversiteit Westvoorne, in samenwerking van Stichting Concertleven Westvoorne, een muzikale lezing over de 3 strijkkwartetten van Beethoven, die tezamen zijn gehele periode omvatten.

De altviolist van het Daniël Kwartet, de heer Itamar Shimon geeft een toelichting op deze werken. De lezing wordt met muzikale fragmenten geïllustreerd.

Leden van de Volksuniversiteit en begunstigers van Stichting Concertleven hebben gratis toegang. Anderen betalen € 5,00.

De lezing vindt plaats in de Burchtzaal van cultureel Centrum De Man, Burg. Letteweg 30 in Oostvoorne.

De aanvang is om 20.00 uur.