Vrijwilligersavond

Brielle - Ook dit jaar biedt het gemeentebestuur van Brielle weer een gezellige vrijwilligersavond aan en ook ditmaal in 't Dijckhuis in Vierpolders. Het bestuur doet dit als blijk van waardering voor de inzet van de vele vrijwilligers die de gemeente Brielle telt.

Dit jaar zal de 'Vrijwilligers bedankt!'-avond plaatsvinden op vrijdag 9 november.

U kunt zich hiervoor als vrijwilliger persoonlijk aanmelden door een e-mail met naam organisatie, eigen naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: brielle@centrumvrijwilligerswerk.nl of door langs te komen bij het Centrum Vrijwilligerswerk in het Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Openingstijden: maandag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur, woensdag en donderdag van 10.00 – 12.30 uur.

Vanaf 17.00 tot 19.00 uur staat een heerlijk buffet voor u klaar en kunt u daarna tot 21.00 uur genieten van een gezellig samenzijn met muziek, dit keer verzorgd door het aanschuifkoor. Tevens kunnen een 40-tal bezoekers een klein zelfportret in korte tijd maken onder leiding van kunstenares Cris Vaudo. Liefhebbers kunnen zich daarvoor bij binnenkomst opgeven.

Meldt u snel aan voor de vrijwilligersavond, want er is beperkt plaats.