Een rotatie is een wiskundige draai en dat is precies wat Jan Beuving doet, hij geeft een wiskundige draai aan alle dingen
Een rotatie is een wiskundige draai en dat is precies wat Jan Beuving doet, hij geeft een wiskundige draai aan alle dingen Foto:

Wiskundig Cabaret en veel aandacht voor de jeugd!

Brielle - Zaterdag 20 oktober kunt u weer genieten van een avondje Cabaret. En niet zomaar cabaret, maar wiskundig cabaret!

En het is bijna herfstvakantie! Dat betekent dat BRESfilmhuis speciaal voor de jeugd open is op 24 oktober met de vertoning van de film 'Dikkertje Dap'. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt. Een kinderkaartje kost maar € 2.50! En deze film is ook heel erg leuk voor papa's, mama's, opa's en oma's en alle andere volwassenen!

Zaterdag 20 oktober om 20.30 uur / Jan Beuving - Rotatie

De winnaar van de Neerlands Hoop, de prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief van 2017, maakt dit meer dan waar met zijn nieuwe show 'Rotatie'. Een rotatie is een wiskundige draai. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Maar een reispilletje kan nooit kwaad. Heeft hij een nieuw ruitjesoverhemd? Zit Tom Dicke weer achter de vleugel? Draagt hij een balletpakje? Heeft hij er geen zin in? Ja2 + Nee2!

En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen is te bekijken via www.brestheater.nl. Hier kunt u ook 24/7 kaarten bestellen.