Alles staat nog opgepropt verzameld in het rek maar a.s. vrijdag staat het pico-bello in de galerie tentoongesteld
Alles staat nog opgepropt verzameld in het rek maar a.s. vrijdag staat het pico-bello in de galerie tentoongesteld Foto:

Expositie van cursisten bij Galerie "Nobelstraat 8"

Brielle - Bij Galerie "Nobelstraat 8" exposeren cursisten van de cursus Beeldend Vormen, gegeven door de Brielsche keramiste Willy Groot, hun topstukken.

Deze zijn gemaakt in het afgelopen cursus jaar. De cursus beeldend Vormen wordt gegeven in de ruime werkplaats gelegen achter de galerie. Cursisten vinden het werken met klei zo inspirerend dat zij meerdere seizoenen lessen blijven volgen. Dat is te zien aan hun werk, want de kwaliteit gaat elk jaar omhoog (Op de woensavondcursus zijn nog wat vrije plaatsen). De sculpturen zijn divers, sommigen hebben een lievelingsdier gemaakt, terwijl anderen hun man of kind portretteerden. Sommige cursisten kiezen voor bonte kleuren terwijl anderen kiezen voor aardetinten. Een ieder kan zijn eigen ideeën in klei vormgeven. Op de foto staat alles nog opgepropt verzameld in het rek maar a.s. vrijdag staat het pico-bello in de galerie tentoongesteld. Alle cursisten zijn trots op hun werk en nemen het na afloop van de expositie weer mee naar huis. Maar er zijn ook wat werkstukken te koop…De expositie van de cursisten is tot en met 27 oktober te bekijken. Aan de muur hangen prenten van Redmer Hoekstra.

Openingstijden: vrijdag 14:00 – 20:00 uur; zaterdag 11:00 – 17:00 uur; koopavond en koopzondag. Informatie: 0181-412013; www.willygroot.nl