Kaartverkoop Muziek in de kamer

Brielle - De kaartverkoop voor Muziek in de Kamer is weer gestart. Muziek in de Kamer is een kleinschalig muziekfestival dat zich afspeelt in de Brielse huiskamer.

Zondagmiddag 4 november wordt u door vier Brielse families ontvangen in de intimiteit van hun huiskamer. U kunt luisteren naar een selectie van gerenommeerde artiesten. Met behulp van een wandelkaartje dat bij het passe-partout wordt aangeboden, trekt u van adres naar adres en wordt u in elk huis getrakteerd op een muzikale verrassing die 45 minuten duurt. De muziekgenres lopen uiteen van klassiek tot jazz en van cabaret tot wereldmuziek.

Dit jaar treden op: Katja Gebbink, dichter, en Harry Emmery, contrabassist met hun programma "Het gedicht wacht op niemand". Laat u verrassen door dit ijzersterke duo. Poëzie & Bass; Jasper Smit die liedjes speelt over dikke vrienden, gemiste bussen, katten en passen op de jassen, terwijl iedereen danst; Trio Kaleidoskop, de Russische violiste Ruzana Tsymbalova de Amsterdamse gitarist Elliot Musses en de Haagse bassiste Suze Stiphout delen hun liefde voor volksmuziek uit verschillende windstreken; Two of a Kind. Twee mensen met eenzelfde instrument een donker- en lichtkleurige cello, een man en een vrouiw met een verrassend gevarieerd programma.

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost € 30. Bij het passe-partout krijgt u een kaartje met de wandelroute en de volgorde van de concerten. Tijdens het evenement worden drankjes aangeboden. Graag contact betalen. Het festival is erg populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus koop uw kaarten tijdig. Meer informatie: www.kunstencultuurbrielle.nl