FNV Senioren komt naar u toe!

Oostvoorne - FNV Senioren is inmiddels in een groot aantal gemeenten actief als belangenbehartiger.

De bestaande afdelingen staan dicht bij de leden, organiseren themabijeenkomsten en activiteiten en voorzien de leden van informatie. Daarom organiseert FNV Senioren voor zijn leden op Voorne-Putten deze themabijeenkomsten.

Na succesvolle bijeenkomsten dit voorjaar over de WMO nodigt FNV Senioren Voorne-Putten u van harte uit voor de volgende themabijeenkomst 'Veilig bankieren voor en door senioren'.

Bij veel senioren kunnen diverse vragen aanwezig zijn, zoals: Wat nu, als de partner, die altijd de bankzaken deed, is weggevallen?; Wat te doen als u vaak de pincodes vergeet?; Hoe kom ik aan contant geld, als ik slecht ter been ben?; Is het als senior nog mogelijk het bankieren via internet te leren?; Als iemand anders uw boodschappen doet, hoe laat u die persoon betalen?; Hoe moet het met uw spaargeld, als u in de toekomst Alzheimer krijgt? Veel zal worden uitgelegd en er blijft ruimschoots tijd over voor vragen en opmerkingen.
Programma: Ontvangst met koffie/thee, opening, presentatie door mevrouw Debby Vermeer, werkzaam bij de Rabobank, pauze, vragen en discussie, afsluiting. Wanneer: donderdag 18 oktober 2018, inloop vanaf 13.30, aanvang: 14.00 - 16.00 uur. Waar: Duinzaal in MCC De Man, Burg. Letteweg 30, 3233 AG Oostvoorne.

Op deze bijeenkomsten zal vakbondsbestuurder Koos de Meij van FNV Senioren aanwezig zijn en zich aan u voorstellen. Voor de bijeenkomsten behoeft u zich niet aan te melden en de toegang is gratis.