Live muziek en bokbierfestival

De herfst begint dit weekend in 't Kont van het Paard met live muziek en voor de 7e keer het bokbierfestival. Het weekend word om 22.30 afgetrapt door de akoestische band "THE SMART". Met Allround coverband "THE SMART" staat één van de meest complete topbands op het podium.

Op zaterdag 6 oktober is het weer acoustis stage, deze editie staan de volgende acts op het podium: The Polman Project ( Johnny Cash tribute), Jhilani Wijsman (singer/songwriter), Michel van der Helm (rauw en puur) en het geheel word gehost door James Gitaar. De avond start om ongeveer 22.30.

De kleurenpracht van de herfst is al duidelijk te zien op de Brielse wallen, hierdoor weten we in 't Kont van het Paard dat het weer tijd is voor bokbier! Voor de 7e keer word er weer vanaf 14.00 een gezellig bokbierfestival georganiseerd met Ierse feestmuziek en diverse bokbieren. Van de tap zullen diversen bokbieren verkrijgbaar zijn, de muziek deze middag zal verzorgt worden de Hellevoetse band "Three Whisky and a beer". De band zal spelen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Biersommelier John Schut zal tijdens deze middag 2 proeverijen verzorgen en informatie geven over de diverse bokbieren en de oorsprong van het bokbier. Aansluitend aan de middag is het mogelijk om gebruik te maken van het Bourgondisch buffet.