Voor werkelijk prachtige woondecoraties kun je heel goed in de Wereldwinkel terecht!
Voor werkelijk prachtige woondecoraties kun je heel goed in de Wereldwinkel terecht! Foto:

De Wereldwinkel brengt sfeer in je huis met woondecoraties

Brielle - Na een geweldige zomer is nu de periode aangebroken om meer tijd in huis door te brengen. Buiten wordt het frisser, de avonden langer. Tijd dus om eens kritisch te kijken hoe we het thuis nóg gezelliger kunnen maken.

Voor woondecoraties kun je in heel veel winkels terecht, maar weet u dat u voor prachtige woonaccessoires ook heel goed in de Wereldwinkel terecht kunt? Alles handgemaakt in werkplaatsen in vaak afgelegen gebieden van diverse landen verspreid over de wereld. En natuurlijk fairtrade geproduceerd.

Nieuw in Wereldwinkel Brielle zijn de (muur)decoraties van metaal uit Indonesië, geïnspireerd door de natuur met o.a. bloemen, bladeren, vissen of vogels. Ze zijn uitgevoerd in een warme koper- of messingkleur of metaalkleurig. Plaats deze items tegen een lichte wand en je hebt een originele eyecatcher!

Beelden zijn er verder van zeepsteen (soms gecombineerd met metaal) of aardewerk, maar ook prachtige dieren van gerecycled glas: duizenden colaflesjes worden in een glasblazerij in Swaziland gesmolten en vervolgens weer tot leven gewekt in de vorm van olifanten, nijlpaarden, pinguïns en andere dieren. En dan zijn er natuurlijk nog manden, lampen, diverse fleurige schalen, tafelkleden en nog veel meer.

Kom eens vrijblijvend binnen kijken in de Wereldwinkel Brielle aan de Voorstraat 73.