Michael Poldervaart feliciteert Yoeri 't Mannetje met een van zijn goals. * Foto: Wil van Balen.
Michael Poldervaart feliciteert Yoeri 't Mannetje met een van zijn goals. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Rockanje verplettert NTVV,
OVV met tien man naar winst

Westvoorne/Rozenburg - Rockanje verpletterde afgelopen zaterdag op eigen veld NTVV met 6-0. OVV versloeg DJS met 3-2. Vierpolders verloor de derby bij Rozenburg met 3-1.

Rockanje pakte met de 6-0 zege niet alleen de eerste punten en tankte ook het nodige vertrouwen.

Hattrick
Sven Groenenboom nam met een hattrick de halve productie van de ploeg van trainer Harry Rusken voor zijn rekening. Yoeri 't Mannetje (3-0 en 4-0) en Dennis Nijkamp (2-0) tekenden voor de andere goals op sportpark Drenkeling.

Gele kaarten
Binnen het half uur stond OVV tegen De Jonge Spartaan met tien man omdat André Breinburg twee gele kaarten pakte. De Oostvoornaars leidden op dat moment met 1-0 door een goal van Wouter Besters. Vanaf de stip maakte Pascal van Hulst er nog voor rust 2-0 van. Van Hulst miste daarop echter de 3-0 vanaf elf meter. Hij herstelde zich echter met de 3-1. In de slotfase werd het nog 3-2

Een helft
Een helft lang bood Vierpolders Rozenburg goed partij. Het rendement van de voorzetten van Glenn Stoffers viel dit keer echter tegen. Toen Joris van Driel uit de eerste Ro zenburgse aanval scoorde, knakte er wat bij Vierpolders. Jordie de Groot en Bryan vd Laan zorgden voor 3-0. De 3-1 kwam van Jesper Lakerveld.