Michael van Dommelen wint een kopduel van Julien Gret. * Foto: Wil van Balen.
Michael van Dommelen wint een kopduel van Julien Gret. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle pakt eerste punt, maar er is onrust op 't Geuzenpark

Brielle - Tegen SV Poortugaal poetste Brielle een 0-2 achterstand weg, om via een 2-2 gelijkspel het eerste competitiepunt binnen te halen.

Het gat met koploper Forum Sport, dat uit de eerste twee duels al zes punten haalde is echter al opgelopen tot vijf punten.

Ontevreden
De tot dusver bij de verwachtingen achterblijvende start van Brielle zorgt in combinatie met de ontevreden reactie van de al jaren als vaste waarden geldende basisspelers Jeffrey Duijnstee en Marcel van den Berg op hun wissels in het duel tegen Poortugaal, voor de nodige onrust rondom de selectie van trainer Stanley Rieborn.
Domper
Brielle speelde tegen SV Poortugaal beter dan in de competitieopening bij Westlandia, die met 1-0 verloren ging. Maar nadat Julien Gret voor SV Poortugaal een strafschop had gemist, was de 0-1 van Niels Versteeghen was toch weer een domper, Toen Gerben Leek er kort na rust 0-2 van maakte voor de bezoekers, leek het spel gespeeld.

Strafschop
Michael van Dommelen bracht Brielle vanaf de stip terug in de wedstrijd: 1-2 en Brian Smits redde in de slotfase met een rake vrije schop een punt voor de thuisploeg: 2-2. Aan Rieborn de taak om deze week in aanloop naar het duel van komende zaterdag bij Die Haghe de onrust in zijn selectie te bedwingen.