Open Huizen Dag

Interesse in een nieuwe woning? De NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 6 oktober 2018. Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en wellicht vind je zelfs je droomhuis! Op de NVM Open Huizen Dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriƫnteren en ook nog een leuk dagje uit!

Hoe werkt het?
Kijk op www.funda.nl welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route). Stippel vervolgens je route uit. Stel een wensenlijst op en stel een maximum aan het aantal te bezoeken huizen. Bekijk van te voren ook je financiƫle mogelijkheden. Download de openhuizendag checklist (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Ga op 6 oktober naar het open huis van je keuze en bel aan. De bewoner zal je graag ontvangen. Je bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Na afloop vul je optioneel een bezoekerslijst in.

Tweede bezichtiging
Wanneer je een leuk open huis hebt gezien en verder wil met dit huis, neem dan bij een tweede bezichtiging een NVM aankoopmakelaar mee.