Lorenzo Kranenburg was zaterdag goed op schot voor Rijnmond HS met vier treffers. Fotografie: Aad van der Voorn
Lorenzo Kranenburg was zaterdag goed op schot voor Rijnmond HS met vier treffers. Fotografie: Aad van der Voorn Foto: Aad van der Voorn

Rijnmond Hoogvliet Sport lekker op schot tegen MSV'71

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft het zaterdag uitstekend gedaan in de eerste poulewedstrijd van de districtsbeker. Op het sportpark aan de Botreep was de ploeg van Klaus Lingen met 6-1 (3-0) te sterk voor derdeklasser MSV'71.

Grote man aan de kant van Rijnmond Hoogvliet Sport was Lorenzo Kranenburg die vier keer het doel van de Maassluizenaren wist te vinden. De overige treffers voor het team uit Hoogvliet kwamen van de schoenen van Biggy Lake en Justin Snijders.

Nonchalance
Dat het slechts 6-1 werd voor Rijnmond kwam vooral omdat het voor rust erg gemakkelijk ging. 'Het was voor ons een hele makkelijke zege. Het had ook gemakkelijk in de dubbele cijfers kunnen lopen. Je merkt toch dat er gemakkelijk de nonchalance in komt als je met ruime cijfers voor staat. De uitslag was vandaag te klein voor het krachtsverschil dat er op het veld was', meent trainer Klaus Lingen achteraf.

Kranenburg
Over spits Lorenzo Kranenburg was de oefenmeester zeer tevreden. 'Hij draait toch ook al een hele goede voorbereiding, waar ik deze bekerduels ook voor aan zie. Vandaag schoot hij er vier in en scoorde ook al eerder', laat de coach weten. Zaterdag speelt de ploeg uit Hoogvliet bij Vierpolders haar tweede duel voor de districtsbeker.