Bridgeclub NVVH Vrouwennetwerk

Westland - Het NVVH Vrouwennetwerk afdeling Westland is een bloeiende vereniging met ruim 175 leden. Iedere vrijdagmiddag kan men elkaar ontmoeten in restaurant "De Witte" op het Marktplein in 's-Gravenzande. Maandelijks is er een contactmiddag met interessante lezingen. Binnen de afdeling zijn diverse clubs actief. Zo is er een boekenclub, excursieclub, theaterclub, fietsclub, gespreksgroep en Mah Jongclub. Al sinds de zeventiger jaren heeft onze afdeling ook een bridgeclub. Iedere 1ste en 3e woensdagochtend van de maand wordt van eind september tot begin april gespeeld in gebouw De Kiem in 's-Gravenzande. Dit jaar starten we op woensdag 20 september. Nieuwe leden, zowel beginners als gevorderden, zijn van harte welkom! Meer informatie: Yvonne Reijgersberg, tel. 06 25 59 48 44 of nvvhbridge@gmail.com.

Ontkoppeld

Naaldwijk- Rokagemto speelt voor u: 'Ontkoppeld'. Een komedie in 2 bedrijven, waarin rappe teksten u om de oren vliegen en hysterie de boventoon voert. U ontmoet 6 vriendinnen die wekelijks samen komen in het appartement van Olga, om triviant te spelen. De "vermissing" van 1 van de vriendinnen brengt een hoop teweeg en doet Olga een besluit nemen waar ze in tweede instantie spijt van krijgt… Olga betrekt 2 spaanse broers die verderop in het appartementencomplex wonen en hoopt op een hete avond. Haar plan verloopt net iets anders dan gehoopt. Het stuk wordt opgevoerd 5,6 en 7 oktober in theater De Naald in Naaldwijk. Kaarten a €15,- zijn te koop bij Sigarenmagazijn De Wilde, Prins Hendrikstraat 14, Naaldwijk.

Film in Kunsthuis18

Naaldwijk - Cinema Kunsthuis18 opent om 17:30 uur haar deuren met de film 'Basquiat'. De film start om 18:30 uur. Na de film blijven we nog een uurtje open. We sluiten om 21:30 uur. Een gewoon kaartje kost 7.50 euro. Een Pluskaartje kost 12.50 euro. Je krijgt daarvoor een eenvoudige maaltijd en een drankje zodat je niet met een lege maag naar de film hoeft te kijken. Drankjes zijn uiteraard ook los te koop. Er is plaats voor 30 personen. Dus wees er snel bij. We staan open voor filmtips van onze filmgasten. We richten ons op kunst- & kunstenaarsfilms. Natuurlijk kun je films thuis in je eentje bekijken, maar we denken dat kijken met meerdere kunstliefhebbers en met een hapje en een drankje het leukst is. Meer informatie op www.kunsthuis18.com/cinemakunsthuis18/ waar u ook een kaartje kunt reserveren.