Vrijwilligerswerk

Op de digitale vacaturebank van Vitis Vrijwillige Inzet vindt u een breed aanbod aan vrijwilligersvacatures in Westland en Hoek van Holland. Wilt u ook vrijwilligerswerk doen, maar weet u niet wat? Kijk op www.vitiswelzijn.nl onder de knop Vacatures vrijwilliger. Voor vragen kunt u terecht via vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of 0174 - 630358. Vrijwillige Inzet is voor bezoek open op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, Verdilaan 88 te Monster.

Eat, drink en play
R.K Bernadetteschool in Naaldwijk is op zoek naar overblijfmedewerkers voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.45 en 13.15 uur. U zorgt voor de kinderen die overblijven, zij nemen zelf brood mee. Na het eten spelen zij binnen of buiten waar u toezicht op houdt.

Maatje voor scholieren
Ben jij de persoon die de jongere helpt met zijn planning, nieuwe perspectieven biedt en helpt met het begrijpen van moeilijke stof? Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als plusmaatje? Plusmaatje gaat graag met je in gesprek! Heb je nog geen coachingservaring of is het een beetje weggezakt? Geen probleem! Je krijgt training en je bent onderdeel van een eigen intervisiegroep met andere plusmaatjes.