Door deelname maakt u de aanschaf van strandrolstoelen mede mogelijk. (Foto: PR)
Door deelname maakt u de aanschaf van strandrolstoelen mede mogelijk. (Foto: PR) Foto: PR

Wandelen , rollen of steppen voor Avavieren

Tijdens haar actiedag op zaterdag 23 september organiseert Stichting Avavieren voor de derde keer een mooie wandel/rollertocht, die start en eindigt bij Strandpark Vlugtenburg, Louwtje 10 in 's- Gravenzande.

Er kunnen verschillende afstanden worden gelopen. De (rolstoelvriendelijke) korte afstanden van 4, 6 en 10 km starten tussen 10:00 - 13:00 uur. Voor de langere afstand van 15 of 26 km kan gestart worden tussen 09:00 - 10:00 uur. Inschrijfgeld € 7,50, incl. een consumptie en een heerlijke appel. Onder de wandelaars wordt een excursie schapen hoeden verloot, deze prijs wordt aangeboden door Lex Thoen Buiten. www.lexthoenbuiten.nl.
Na het succes van vorig jaar heeft Lex Boers wederom een geweldige Step-estafette georganiseerd. Om 10.00 zal wethouder Marga de Goeij het startschot lossen voor de stepestafette, waarbij teams op een sportieve manier de strijd aangaan om de Avavieren wisselbokaal. Het team met het meest gestepte rondes zal tot winnaar uitgeroepen worden! Natuurlijk kun je ook gewoon ter plekke besluiten een rondje op een volwassen step te rijden en zo Avavieren te helpen aan een mooi sponsorbedrag. Er zijn steppen genoeg dus probeer het maar eens.
Inschrijven is mogelijk via E: actiedagavavieren@gmail.com of Tel: 06 31329001. Voor meer info: www.avavieren.nl