De rondleidingen in themapark  De Druiventuin geven bezoekers jaarrond een kijkje in de keuken van de druiventuin. (Foto: PR)
De rondleidingen in themapark De Druiventuin geven bezoekers jaarrond een kijkje in de keuken van de druiventuin. (Foto: PR) Foto: PR

Extra's, smaak en kleur tijdens druivenfeest in september

Op 23 en 24 september organiseert Themapark De Westlandse Druif in Monster het jaarlijkse druivenfeest.

Met de vele vrijwilligers wordt bij Themapark De Westlandse Druif jaarlijks van opkweek tot en met de oogst en snoei de handen uit de mouwen gestoken. De rondleidingen over het prachtige themapark geven bezoekers jaarrond een kijkje in de keuken van de druiventuin. Tijdens het druivenfeest in september zijn bezoekers van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om het leven op de kwekerij te beleven en de Westlandse smaakmakers te proeven. En er is meer. Voor vrijdag 22 september kunnen fijnproevers zich bij het Themapark inschrijven voor een speciaal onder de druiven georganiseerde wijnproeverij. Op zaterdag en zondag worden bezoekers warm welkom geheten door druivenprinses Joyce van der Meer, kunnen zij aanvullend kiezen voor een mooie vaartocht door de Poelzone en zich verwonderen over de druivententoonstelling. Kom op de fiets en maak een mooie fietstocht vanaf het nieuwe TOP Westland bij de Westlandse Druif. The Old Boys Band en Mondiola zorgen voor de muzikale omlijsting en daarmee voor de extra vrolijke noot. Daarbij krijgt de druivententoonstelling dit jaar extra kleur door de prachtige bloemenvazen tussen de druiven én laten we bezoekers kennismaken met een aantal bijzondere ambachten. Het druivenfeest vindt dit jaar speciaal plaats tijdens burendag én WestlandOntmoet.