Wie wil (beter) leren zingen van Maghen? (Foto: PR)
Wie wil (beter) leren zingen van Maghen? (Foto: PR) Foto: PR

Zangles bij Maghen in de Cultuurschuur

Monster - Zangles krijgen van één van de bekendste zangeressen uit het Westland? Het kan in De Cultuurschuur in Monster!

Je hoeft geen talent of ervaring te hebben om bij Maghen op zangles te komen. Het willen zingen is voldoende en plezier hebben in het zingen ook. Er is geen vast programma. Je brengt je eigen lied mee, het maakt helemaal niet uit van welke muzikant, als je het zelf maar leuk vindt. Maghen werkt met groepjes, maar ook voor individuele lessen kun je je aanmelden.

Una Voce Particolare
Maghen Hilgersum is een bekende zangeres uit het Westland, zij won Una Voce Particolare 2010, deed daardoor de theatertour met Ernst Daniel Smit en Francis van Broekhuizen. Ze heeft opgetreden voor de nieuwe koning bij de Skippers Club in de koninklijke schouwburg, deed mee aan the Voice en werkt mee als actrice en zangeres aan diverse voorstellingen.

Kidsclub
Start van de zangles op maandag 25 september in de Cultuurschuur voor zowel kinderen als volwassenen. Er is een kidsclub na schooltijd voor 7-10 jaar, 10-14 jaar (€ 35,= 6x) en 's-avonds voor de volwassenen (€ 55,= 6x). Aanmelden: Maghen Hilgersum tel: 06-33735599 of maghenhilgersum@gmail.com.

De Cultuurschuur is te vinden aan de Zwartendijk 11 te Monster, tel: 06-12031522.