Kaartverkoop gaat via de kassa van het theater en www.theaterdestoep.nl
Kaartverkoop gaat via de kassa van het theater en www.theaterdestoep.nl Foto: PR

Laatste kans om 'Het zal mijn zorg zijn' te zien

Spijkenisse - Als aanloop naar de nationale ouderendag zal wijktheater Spijkenisse Zuid-West de voorstelling 'Het zal mijn zorg zijn' opvoeren in de grote zaal van Theater de Stoep op woensdag 4 oktober om 14.00 uur.

De theatervoorstelling is gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen en ontstaan vanuit improvisatie met als hoofdthema de zorg.

Hoe gaat het eigenlijk in de praktijk als je te maken hebt met zorg? Luistert de politiek? Hoe gaat men om met de huidige problematiek die zich in de zorg afspeelt. Op, soms, hilarische wijze worden de problemen in de zorg belicht, met een lach en een traan, emoties worden niet gespaard.
Er worden herkenbare liedjes uit de oude doos gespeeld en gezongen als onderdeel van het theaterstuk, en de zaal zingt gezellig mee.Het popkoor Singing Beat zingt voorafgaand aan de voorstelling in de foyer, en zal op de planken o.a. afsluiten met een verbindingslied, waarbij de hele zaal berokken wordt.

Verbondenheid tussen ons allen loopt als een rode draad door de voorstelling heen. Als u geïnteresseerd bent in actuele vraagstukken die zich heden ten dage zich afspelen in de zorgsector dat moet u deze voorstelling bijwonen, niet alleen vanwege het sociale engagement maar ook om wat meer te begrijpen waarom 'de Zorg' is zoals die is, en niet is wat het volgens het wetboek moet zijn.