Helius laat zich verrassen door Snelwiek

Rotterdam- De handballers van Helius hebben na de verrassende overwinning tegen HVV '70 even verrassend met 28-27 (14-12) verloren van het Rotterdamse Snelwiek.

'Het is jammer dat we het goede spel van de avond ervoor in het drieluik in de Prins Willem Alexanderhal in Schiedam tegen Ventura en Deltasport geen vervolg konden geven in de wedstrijd tegen Snelwiek', doelde coach John Geul op de overwinningen (18-9 en 27-13) en het soms weergaloze spel tegen de zaalopponenten. 'De eerste helft ging gelijk op, maar lieten veel kansen onbenut om afstand te nemen. Snelwiek heeft een ervaren ploeg, ging vertragen en wij gingen daar teveel in mee. De veldcompetitie gebruiken we als voorbereiding op de zaal, maar dat neemt niet weg dat we de wedstrijden willen winnen.'
Helius: Patrick Wijnands; Michael van Leijden (1 keer), Mitchell Prins (2 keer), Bas van den Heuvel (4 keer), Daan Struik (9 keer), Yannick Zwaan (2 keer), Tom Hovenkamp (3 keer). Nick Hovenkamp (2 keer), Maiky van Zanten (1 keer), Jeremy Bekker, Nick Matthijs (1 keer), Joost Brouwer (2).