Hij is altijd te porren voor een spelletje en houdt zijn omgeving in de gaten.
Hij is altijd te porren voor een spelletje en houdt zijn omgeving in de gaten. Foto:

Nico biedt je graag een luisterend oor!

Nico is een rood-witte gecastreerde kater van ongeveer 12 jaar. Deze knappe kater is met een fikse verwonding aan zijn wang gevonden.

Gelukkig is hij daar volledig van hersteld. Jammer genoeg heeft zijn eigenaar zich niet gemeld. Ontzettend jammer dat hij niet gemist wordt want Nico is echt ontzettend leuk. Senior zijn wil niet zeggen dat je de hele dag maar ligt te slapen en dit bewijst Nico. Hij is altijd te porren voor een spelletje en houdt zijn omgeving in de gaten. Bij voorkeur ligt hij bij je op schoot om de dag met je door te nemen. Hij biedt je graag een luisterend oor. Nico zoekt een rustige eigenaar met tuin of balkon die hij niet hoeft te delen met andere dieren. Bij Nico is een bloedonderzoek uitgevoerd (dit doen wij standaard bij seniorkatten) en daaruit bleek dat zijn schildklierwaardes in een grijs gebied zaten. Op dit moment heeft hij nog geen medicatie of andere speciale zorg nodig, maar mogelijk in de toekomst dat dit nog veranderd.
Vindt jij Nico ook zo'n kanjer en kunt je bieden wat hij zoekt? Stuur ons dan snel een mail met informatie over jezelf en wie weet kan Nico tijd maken in zijn agenda voor een kennismaking! Bellen mag natuurlijk ook. Telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse