Feestelijkefoto tijdens 10- jarig feest POEH
Feestelijkefoto tijdens 10- jarig feest POEH Foto:

Logeerhuis Poeh 10 jaar

Logeerhuis POEH! in Hellevoetsluis is een logeerhuis ter ondersteuning van ouders welke een moeilijk opvoedbaar kind of een kind met een (lichte) verstandelijke beperking thuiswonend hebben. Op 1 september was het 10 jaar geleden dat Kris Wapenaar dit mooie initiatief begon.

Kris is dankbaar
"Vandaag 10 jaar geleden gaf Nanda Pieter Boere - Van Loon mij de moed om de stoute schoenen aan te trekken en Logeerhuis Poeh te openen. En dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan: bedankt pap en mam en natuurlijk Ryco Doornbos voor alle steun en het vertrouwen wat jullie altijd in mij hebben gehad. En ik bedankt ook vaste begeleiding Angela Beijer en Liesbeth Dijksman die al jaren de vertrouwde gezichten zijn bij Poeh en er elk weekend weer voor zorgen dat het een feest is. En ook Vivian Vermeulen, Nicki Sillitoe en Linda Pieters die er altijd voor mij zijn; ook als ik er door heen zit en de handdoek in de ring wil gooien en mij altijd weer laten in zien dat ik het kan.

Bedankt ook alle ouders, kinderen, vriendinnen, familie en mijn gehele team dat ik nu 10 jaar later 3 prachtige locaties bezit en trots mag zijn: op jullie en mezelf"