De D1 van Helius staat in de nieuwe wedstrijdshirts
De D1 van Helius staat in de nieuwe wedstrijdshirts Foto:

HV Helius TOGB D1 tegen HV Helius D1

Het is prachtig weer en de D1 van Helius staat in de nieuwe wedstrijdshirts van onze sponsor "Ortho Hellevoetsluis & Flakkee" klaar voor de eerste veldwedstrijd van dit seizoen. Onze tegenstander TOGB D1 ziet er groot uit maar dat schrikt ons niet af. Wij gaan gewoon gezellig een potje handballen.Het is weer even wennen maar dat gold ook voor TOGB. Het eerste doelpunt is van Helius en de meiden zijn hier heel blij mee. TOGB scoort een paar doelpunten, we moeten de verdediging beter dichthouden en sneller terug naar de cirkel wanneer de bal in handen van onze tegenstander is. De meiden herpakken zich en met de rust is de stand 8-8. Ook in de tweede helft is het spannend, TOGB neemt de leiding en staat een tijdje voor. Doordat bij TOGB maar door 1 speler vaak wordt gescoord wordt besloten om deze speler dik te verdedigen zodat ze buiten het spel wordt gezet.Dit helpt en nu kunnen de meiden zich op hun eigen spel richten. Onze keeper staat zeer goed te keepen, onze cirkelspeler houd een aantal verdedigers van TOGB lekker bezig, de opbouwers bewegen goed en ook de hoekspelers maken mooie sprongschoten en doelpunten. Uiteindelijk eindigen we met een gelijkspel van 16-16.