De kinderen hebben er zin in.
De kinderen hebben er zin in. Foto:

Een frisse start voor de kinderen van "De Brandaris".

Voor de kinderen van basisschool "De Brandaris" is de start van het schooljaar fris en nieuw begonnen. Alle lokalen zijn voorzien van nieuw meubilair. Alle tafels, stoelen en kasten zijn vervangen. De lokalen zien er prachtig uit. Het merendeel van het oude meubilair is geschonken aan een ontwikkelingsproject in Afrika.

Ook het lokaal van groep 3 ziet er nieuw en uitnodigend uit. Een nieuw schooljaar is altijd weer een spannend begin, met name voor de kinderen uit groep 3.

Groep 3 is een bijzonder schooljaar, in dit jaar leren de kinderen lezen. Dat is een echte mijlpaal, waar de meeste kinderen al lang naar uitkijken. Dit is erg spannend.

De eerste woorden
Rustig achteroverleunen zit er voor de kinderen niet in. Want meteen op de eerste schooldag leren ze eerste woorden lezen. Het tempo zit er goed in, want aan het einde van groep 3 moeten de kinderen alle letters kennen en al lekker vlot kunnen lezen. Gelukkig vinden de meeste kinderen leren lezen ontzettend leuk. De kinderen hebben er zin in.

Rekenen, schrijven én Engels!
Daarnaast leren ze natuurlijk ook rekenen, schrijven, Engels en er wordt ook aandacht besteed aan de creatieve vakken en gym.