De houtwerkplaats is onderdeel van stichting Ipse de Bruggen
De houtwerkplaats is onderdeel van stichting Ipse de Bruggen Foto:

Wethouders op bezoek bij houtwerkplaats Jan Blanken

De wethouders Margriet den Brok en Hans van der Velde zijn afgelopen week op werkbezoek geweest bij houtwerkplaats Jan Blanken. De houtwerkplaats is onderdeel van stichting Ipse de Bruggen en biedt mensen met een licht verstandelijke beperking de mogelijkheid actief deel te nemen aan de samenleving.

Onder deskundige begeleiding maken de medewerkers van de houtwerkplaats Jan Blanken voor diverse opdrachtgevers verschillende producten, zoals scheepsluiken, planborden, kasten en tuinbanken. Naast standaardproducten worden er ook producten op maat gemaakt. Zo is er op verzoek van de gemeente Hellevoetsluis een onderstel gemaakt voor het kanon dat voor het gemeentehuis staat.

Een mooi initiatief
Wethouder Hans van de Velde:" Het is mooi dat we in Hellevoetsluis plek kunnen bieden aan een dergelijk initiatief. We willen graag dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. De houtwerkplaats Jan Blanken van Ipse de Bruggen is een van de organisaties in Hellevoetsluis die dit mede mogelijk maakt. Een mooi initiatief waar we als gemeente best een beetje trots op mogen zijn."