Beginners leren de basispassen en -figuren van salsa en merengue.
Beginners leren de basispassen en -figuren van salsa en merengue. Foto:

Let's Salsa in de Staver op 15 en 16 september

Sommelsdijk - Binnenkort starten er weer nieuwe salsacursussen (verschillende niveaus) in de Staver in Sommelsdijk. Er zijn gratis proeflessen op vrijdag 15 september voor gevorderden (20.00 – 21.00 uur) en op zaterdag 16 september voor beginners niveau 1 (19.00 – 20.00 uur ) en beginners niveau 2 (20.00 – 21.00 uur) . De cursussen (10 lessen) starten op 22 en 23 september.

Bij de cursus beginners niveau 1 leer je de basispassen en -figuren van salsa en merengue . In de vervolgcursussen leer je naast salsa ook bachata, kizomba en rueda dansen. Dit zijn andere latin dansstijlen die momenteel in de salsascene ook heel populair zijn.

Petra Hoek
De lessen worden gegeven door Petra Hoek. En doordat er in de Staver regelmatig op vrijdagavond een uur vrijdansen is dat ook door salsacursisten van Schouwen Duiveland goed wordt bezocht, is er met deze salsacursisten inmiddels een leuke band opgebouwd wat heeft geleid tot samen naar salsafeesten gaan, een bootcamp doen, workshops volgen en een demogroep. Kortom salsadansen is niet alleen lekker dansen op muzie , maar ook een gezellig avondje uit.

Privélessen
Je kunt bij Petra Hoek ook terecht voor privélessen bijv. voor aanstaande bruidsparen of voor workshops voor een bedrijfsuitje.

Voor meer info : www.balletschoolpetrahoek.nl .

Geïnteresseerd?
Meld je aan op 06-22168161 of petra.hoek@planet.nl .

Iedereen is van harte welkom, dus neem gerust je vrienden mee .