Creacafé in de bibliotheek

Bibliotheekvestiging Rockanje – Heeft u een hobby, en vindt u het leuk om met uw hobby aan te schuiven aan de leestafel in de Bibliotheek? Kom dan langs bij het Creacafé in bibliotheekvestiging Rockanje. Iedere eerste vrijdag van de maand is het Creacafé open van 10:00 - 11:30 uur. Doel is om mensen bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met verschillende hobbyvormen zoals breien, haken, borduren, quilten, tekenen, kleuren, kaarten maken enz. Daarnaast is het ook een fijne en laagdrempelige manier om inspiratie op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. De medewerker van de Bibliotheek kan u ook helpen met het reserveren van boeken die u kunt gebruiken bij uw hobby. Vrijdag 6 oktober, toegang gratis. Het eerste kopje koffie/thee is inbegrepen.

Lezing "Wat is metabolic balance"

Brielle – Op zaterdag 30 september a.s. om 13.00 uur en om 15.00 uur organiseren de gecertificeerde Metabolic Balance® begeleiders Janny Reitsma en Siny Maaskant een lezing over het Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance®. De lezing vindt plaats bij FIT, PUUR & MOOI, Nobelstraat 40, Brielle. Metabolic Balance® is een stofwisselings-programma om uw gezondheid te bevorderen, gewichts-problemen op te lossen en uw vitaliteit te vergroten. Zou u meer willen weten over hoe het Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance® op basis van uw gemeten bloed- en gezondheidswaarden u kan helpen? Kom dan naar de studio. Aan deze lezing zijn geen kosten verbonden. Koffie, thee, water en een gezonde snack staan voor u klaar. Reserveren kan via 0181-473605 of 06-29418686. www.fitpuurenmooi.nl

Er is nog plek bij Capriccio

Oostvoorne - Heb jij zin om gitaar of mandoline lessen te volgen bij Capriccio? Goed nieuws; er is nog plek voor jou! Mandoline vereniging Capriccio is een bloeiende muziekvereniging in Oostvoorne en bied voor iedereen tegen een lage contributie (107,-- pj) muzieklessen aan. Kom gerust voor de mandoline lessen vrijdag 29 september van 16.30 tot 17.00 naar CNS de Nieuwe Weg te Oostvoorne. Daar is Bep Oosterman – Dubach aanwezig en zij kan je kennis laten maken met de mandoline. Wil je liever gitaar leren spelen kom dan woensdag 4 oktober naar MFC De Meander. Daar is onze gitaardocente Danielle de Rover van 17.15 tot 17.45 aanwezig en kan je alles vertellen over de lessen en het instrument gitaar. Misschien kan je zelfs al meedoen! Laat Capriccio wel even weten dat je komt ( secretaresse.mvcapriccio@gmail.com) dan zorgen zij dat er een leeninstrument voor je klaarligt. Dit instrument mag je het eerste jaar kosteloos in bruikleen nemen van de vereniging. Heb je nog vragen of wil je graag nog iets meer weten over Capriccio, neem dan gerust een kijkje op de website www.mandolinecapriccio.nl of een belletje naar 06-4799 2250.