Opera van Jules Massenet
in de infirmerie

Brielle - Op woensdagavond 4 oktober as. vertoont Welzijn Ouderen in de Infirmerie te Brielle de tweede opera van dit seizoen.

Dit keer vertonen ze Manon, de populairste opera van Jules Massenet. Dit is een opera in vijf bedrijven die zich afspeelt in Amiens bij Parijs tijdens de regering van Louis XV in de 18e eeuw. Manon Lescaut arriveert met een koets bij een herberg in Amiens waar haar neef haar opwacht. Hij zal haar begeleiden naar het klooster waar ze voor haar verdere opvoeding naar toe zal gaan. In de herberg ontmoet ze de romantische ridder Des Griex. Ze worden verliefd en gaan samen er vandoor. Hoe dit afloopt kunt u bekijken in de Infirmerie in Brielle. De voorstelling begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

U vindt de Infirmerie in de Rozemarijnstraat 42 in Brielle. Toegangsprijs € 3,50 en Bonuspashouders betalen € 1,50. Sinds 1 januari 2017 kunt u in de Infirmerie alleen met de bankpas betalen. (Pinnen of contactloos). Voor meer inlichtingen telefoon 416863 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur).