Kunstenaarsduo in Kunst in Uitvoering

Zwartewaal - Tot en met 29 oktober 2017 exposeren en werken Sija Vermaat en Theo Heydenrijk in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal.

De kunstenaars zijn tijdens de openingsdagen aanwezig. Kunst in Uitvoering is de galerie en het atelier van Kunstkring Voorne, waar maandelijks de kunst van een of meerdere leden van de Kunstkring te bewonderen is.

Theo exposeert recent werk en Sija toont deze keer mozaïeken gebaseerd op -en in combinatie met- haar schilderijen en verder diverse nog weinig vertoonde werken. Daarnaast geven beide kunstenaars ruimte aan een drietal gasten.

Gastexposanten:

-Marty Emmerzael met een unieke serie handgemaakte tassen.

-Wanda Klein (Galerie The Window) met schitterend mozaïek

-Len van Gelder (Galerie The Window) met beeldhouwwerk

Iedereen mag komen schilderen

Theo en Sija zijn in oktober druk bezig met het maken van nieuw werk en nodigen iedereen uit mee te komen schilderen. Dus heb je zin om ontspannen te werken in ons schitterende atelier en galerie: loop gewoon binnen op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 13 en 17 uur.

Atelier/Galerie "Kunst in Uitvoering" in Zwartewaal, Bernissedijk 24 (ingang aan de haven) is deze maand geopend: vrijdag , zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Meer informatie: info@kunstkringvoorne.nl en www.kunstkringvoorne.nl