De Oostvoornse schrijfster/journaliste Esther Kreukniet bracht met 'Pluk je geluk' alweer haar vijfde boek uit.
De Oostvoornse schrijfster/journaliste Esther Kreukniet bracht met 'Pluk je geluk' alweer haar vijfde boek uit. Foto: PR

Boek Esther Kreukniet begeleidt bij het zoeken naar een heerlijk leven

Oostvoorne - Journaliste en ondernemer Esther Kreukniet heeft een nieuw boek geschreven ter inspiratie voor een heerlijk leven.

En het mooie is dat zij niet gaat vertellen hoe je het moet doen, maar dat jij zelf je eigen recept voor een heerlijk leven maakt. De wijsheid en kracht zit namelijk al in je en met behulp van een aantal thema's, oefeningen, tips en adviezen, denk jij na over dat heerlijke leven dat bij je past.

Gebalanceerd
De schrijfster ontwikkelde een manier van positief denken die ondersteund wordt door de juiste voeding, beweging, ontspanning en schrijfoefeningen voor een gebalanceerd leven waarin je je happy voelt en dat op een realistische manier. Heel vaak hoor je dat je dingen los moet laten, je droom moet volgen en problemen om kunt buiten naar kansen, maar hoe doe je dat dan precies? Door middel van (schrijf)oefeningen, mindfullness tips, voeding, beweging en ontspanning, vindt jij een manier die bij jou past. In het hier en nu, in jouw leven en met jouw vaardigheden, creëer jij je leven waar je positief, energiek, fit en blij van wordt. Die tips in het boek vormen gecombineerd met prachtige vormgeving en foto's een bron van inspiratie voor een prettig leven. En natuurlijk kun je niet altijd happy zijn, maar dit boek geeft jou wel de veerkracht en de steun om weer snel op je pad te komen en verder te gaan.

Zelfvertrouwen
Dit boek geeft je iedere dag een schrijfoefening, een overdenking, een gezond recept en bewegingsoefening om je energie, zelfvertrouwen en positiviteit mee te geven. De schrijfster hoopt je te inspireren om gezond en sterk in lichaam en geest te worden. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven: jij creëert het recept dat bij jouw mooie leven past!

Cadeautje
Met het boek Pluk je Geluk creëer je nog meer levensvreugde en vriendschap, leer je liefde en geluk te koesteren, zorgen, vrees en angst los te laten en vooral te vertrouwen en te genieten van alles en iedereen om je heen. Pluk je Geluk is vorige week donderdag in de boekhandel verschenen en is echt een cadeautje voor jezelf of voor een goede vriendin. Pluk je Geluk – Recept voor jouw geluk! ISBN 978-94-6331-015-4 24,50 euro Uitgeverij Hajefa. Verkrijgbaar in de boekhandel of op Bol.com en kijk voor meer info: www.estherkreukniet.nl.