Brian van Dam was met zijn ploeg laat wakker in het duel met Vierpolders.
Brian van Dam was met zijn ploeg laat wakker in het duel met Vierpolders. Archieffoto: Peter de Jong

GHVV'13 pas laat wakker in duel met Vierpolders

Sport 151 keer gelezen

Heenvliet – Na twee winstpartijen gaat het de laatste twee weken niet goed moet GHVV'13. De fusieclub uit Geervliet en Heenvliet verloor vorige week en zaterdag kon de formatie van John Stougje tegen nieuwkomer Vierpolders ook niet tot winst komen, het werd 2-3 (0-3).

Voor de thee was het niet om aan te zien aan de kant van GHVV. Geen enkele bal kon de ploeg in bezit houden. Hierdoor konden Douwe Zijlstra, Jesper Lakerveld en Vincent Bieling namens de gasten uit Brielle scoren.

Na rust beter
Na rust was het vooral GHVV'13 dat het betere spel had. Na een uur spelen was het Robin de Ridder die de eerste treffer achter doelman Jaimy de Jong schoot. Een kwartier later werd het nog spannend toen De Ridder opnieuw trefzeker was. Beide ploegen hadden daarna nog kansen maar het bleef op 2-3 steken. 'Dramatisch voor rust, is nog zacht uitgedrukt. Ik was echt heel erg geschrokken van wat ze lieten zien. Het enige wat je dan nog kan zeggen is dat ze iets kunnen rechtzetten. Niet alleen zij, maar ook de technische staf staat voor aap. Na rust was er strijden en dan is het heel erg frustrerend dat je de 3-3 niet kan maken', verklaarde John Stougje na afloop. Zaterdag is Oud-Beijerland de tegenstander voor de ploeg uit Heenvliet/Geervliet.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws