Tanya van Buren, geheel links op de foto.
Tanya van Buren, geheel links op de foto. Foto: Peter de Jong

Olympia komt langszij Voltreffer

Sport 121 keer gelezen

Oosterhout- Olympia heeft na de ruime zege vorige week op OJC een knap 9-9 (4-4) gelijkspel behaald tegen concurrent Voltreffers.

'We waren op zich de betere ploeg, maar we konden bij een 1-3 voorsprong niet het verschil maken', doelde Olympia 's coach Peter Buitendijk op de kansen de marge te verhogen. 'Waar wij verzaakten, daar sloegen zij toe tot 4-4.' De ploegen wogen in de tweede helft goed tegen elkaar op, maar toen de club uit Oosterhout de minimale achterstand omboog in een minimale voorsprong, leek de equipe uit Spijkenisse toch aan het kortste eind te trekken. Tanya van Buren liet haar teamgenoten twee minuten voor tijd toch jubelen met de dik verdiende gelijkmaker: 9-9. 'We hebben het verdedigend heel goed gedaan, maar aanvallend misten we net dat beetje scherpte om door te drukken. Olympia speelt aanstaande zaterdag in Mijnsheerenland tegen Oranje Zwart/De Hoekse.

Olympia: Shane van Bree (1 keer), Mitchell Bodde (1 keer, 36. Glenn Everwijn 1 keer), Nadine van der Steen, Tanya van Buren (1 keer); Eline van der Wacht, Nienke Kros (2 keer), André van der Wacht (3 keer), Jan Voogt.