Afbeelding
Foto: Peter de Jong

ZKV in derby tegen ’t Capproen slagvaardiger

Sport 161 keer gelezen

Zuidland- ZKV kent met twee overwinningen op rij een florissante competitiestart. Nadat de Zuidlandse korfbalequipe eerste Oranje Zwart/De Hoekse had verslagen, bleek de formatie van interim-coach Agnes van Meurs ook in de derby tegen het Hellevoetse 't Capproen met 10-6 (6-6) te sterk.

'Het zijn altijd speciale wedstrijden tegen 't Capproen, wedstrijden die je niet wilt verliezen', gaf Agnes van Meurs, die op de bank de zieke Joop Edixhoven verving, aan dat je het team voor zo'n derby nauwelijks hoeft te motiveren. 'Nadat we met 0-2 waren achter gekomen herpakte de ploeg zich. De eerste helft wogen de partijen met goed spel goed tegen elkaar op, maar in de tweede helft, die minder was, scoorden wij vier keer en door goed verdedigen zij niets.' Bij ZKV debuteerden A-junioren Maureen Monster en Marjon Overgauw beiden met een treffer. We gaan volgende week in Yerseke tegen Volharding weer vol voor de overwinning.'

ZKV: Romy Pruijsen, Ramona Nieuwenhuizen (1 keer), Albert de Bakker 2 keer, 50. Daan van der Pols), Rick Vermeer (1 keer); Jan van der Pols, Stefan Knoester (4 keer), Maureen Monster (1 keer, 64. Marjon Overgauw 1 keer), Marieke de Reus.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws