SC Botlek moest zaterdag op sportpark De Brug de punten delen met Rhoon.
SC Botlek moest zaterdag op sportpark De Brug de punten delen met Rhoon. Archieffoto: Peter de Jong

SC Botlek weet een punt te pakken in duel met Rhoon

Sport 139 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek heeft zaterdag haar vierde punt uit de competitie gepakt. De ploeg van Arjan Vuik ontving op sportpark De Brug Rhoon, dat nog geen punt had behaald in dit seizoen. Het werd uiteindelijk 1-1 (0-0).

Het was Stef Oppong die na de thee de ploeg uit Spijkenisse op voorsprong wist te schieten. Ondanks goed spel en wat mogelijkheden kon men niet voorkomen dat de gasten uit Albrandswaard alsnog langszij kwamen.

Trots
Ondanks dat het niet tot volledige winst kwam, was coach Arjan Vuik een gelukkig man met de puntendeling. 'We hebben een punt gepakt en daar ben ik trots en tevreden over. We hadden dit seizoen slechts één zege gehad en zaten in een lastige hoek. We hadden echter moeten winnen, maar we speelden ook zonder Jorn Berkelaar, Jermaine van Pijkeren en we geven niets weg voor rust. Dan ga je op zoek naar de tweede treffer van de middag en dan krijg je zo'n klote goal tegen. We scoren te weinig, maar ik heb echt heel veel positieve dingen gezien en dat biedt hoop voor de toekomst. Onze jeugd doet het uitstekend', verklaarde Vuik na afloop. Zaterdag is Rijnmond Hoogvliet Sport de tegenstander van de Spijkenissers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws