Stevie Soares schoot twee keer raak voor Brielle in de uitwedstrijd bij Bruse Boys in Bruinisse. * Archieffoto: Wil van Balen.
Stevie Soares schoot twee keer raak voor Brielle in de uitwedstrijd bij Bruse Boys in Bruinisse. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Nog ongeslagen Brielle klimt naar gedeelde tweede plaats

Actueel 127 keer gelezen

Bruinisse - Ook in de achtste competitieronde handhaafde Brielle de nog ongeslagen status in de eerste klasse B. In Bruinisse werd Bruse Boys met 1-3 geklopt.

Omdat de dit keer door Mark van Os gecoachte selectie van 't Geuzenpark dit seizoen echter al vier keer gelijkspeelde, en koploper SC Feyenoord nog geen enkel punt morste, gaapt er ondanks de alleszins acceptabele resultaten, al een gat van acht punten tussen de met Heinenoord gedeelde tweede plek, waarop Brielle zich nu bevindt, en de koppositie.

Strafschop
Brielle kwam op een koud en winderig terrein aan het Grevelingenmeer in Bruinisse op voorsprong door Stevie Soares: 0-1. Na rust hielp een strafschop de thuisclub echter langszij: 1-1.

Tegenvaller
Brielle zette na die tegenvaller een tandje bij en kwam op 1-2 toen Claudio Santos silva het net vond. Na goed voorbereidend werk van Jeffrey Duijnstee bepaalde Soares met een tweede treffer de eindstand op 1-3.

Rieborn
Sinds gisteren (dinsdag 21 november) staat er in Stanley Rieborn ook een vervanger voor de op maandag 7 november ontslagen trainer Ben Spork voor de groep. Rieborn maakt dit seizoen met de Brielse selectie af

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws