Nana wil graag alle aandacht hebben.
Nana wil graag alle aandacht hebben. Foto: Dierenbescherming

Nana zoekt een andere hobby

Actueel 146 keer gelezen

Spijkenisse - Nana, een gesteriliseerd teefje van 7 jaar is een oude bekende, ze was herplaatst maar na vier maanden weer terug in het opvangcentrum.

De reden is dat ze te veel spanning opbouwt in gezelschap van jonge kinderen. Bij een volgende plaatsing mogen er dus geen kleine kinderen zijn.

Aandacht
Nana wil alle aandacht voor zichzelf, dat geld ook voor katten en andere honden. Ze wil graag werken voor haar brokjes, en doet alles voor haar eigenaar.

Niet graag alleen
Nana is niet graag alleen thuis, maar een paar uurtjes houdt ze het wel vol. Buiten met andere honden gaat wisselend, maar ze is vooral graag met de baas bezig en duldt weinig hondengedoe om haar heen. Nana zoekt een eigenaar die actief bezig met haar kan zijn, iemand die de tijd heeft en haar alle aandacht geeft die ze denkt nodig te hebben. Een lief hondje dat een tweede kans verdiend.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een leuke huisgenoot? Stuur het opvangcentrum dan een mail met informatie over jezelf en wie weet kan Nana tijd maken voor een kennismaking! Bellen mag natuurlijk ook. Telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws