De dames van HVOs hadden zondag een makkelijke middag tegen Conventus in Zwijndrecht. Het werd 23-7.
De dames van HVOs hadden zondag een makkelijke middag tegen Conventus in Zwijndrecht. Het werd 23-7. Archieffoto: Peter de Jong

Simpele zege handbalsters HVOS bij Conventus

Sport 133 keer gelezen

Zwijndrecht – De dames van HVOS hadden zondag een redelijk eenvoudige middag bij Conventus in Zwijndrecht. De ploeg van Silvio Hazel won het duel met ruime cijfers 7-23 (3-11).

'Het was een redelijk gemakkelijke zege voor ons en dat hadden we al ingecalculeerd. Ze hebben helemaal geen schotkracht. Ik heb ons daarom niet te offensief laten spelen en dat pakte prima uit', meende coach Hazel na afloop.

Ander systeem
Na rust ging het in het begin wat moeizamer. 'We hebben getraind op een ander systeem en ik vond dat we dat nu ook in deze wedstrijd eens konden gebruiken. Het was er een prima mogelijkheid voor', meent Silvio Hazel die voor zijn ploeg Angela Busscher (8), Eline van der Meer (5), Jolanda van der Sluis (4), Sara Sundermann (3), Willemijn Blom, Claudia van Zwieten en Roos Adema zag scoren.

Mannen
De heren van HVOS kwamen zondag niet in actie. Het thuisduel tegen Ventura 2 ging niet door omdat de tegenstander weigert om bij de Spijkenissers op kunstgras te spelen. Hierdoor wint HVOS, 10-0.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws