VV Zuidland werd zaterdag in Zeeland uit de beker gegooid op doelsaldo.
VV Zuidland werd zaterdag in Zeeland uit de beker gegooid op doelsaldo. Archieffoto: Peter de Jong

Zuidland in slotminuut op doelsaldo uit de beker

Sport 162 keer gelezen

Serooskerke – De druiven waren voor Zuidland erg zuur in het districtsbeker toernooi. In het derde duel met het Zeeuwse Serooskerke werd het in de slotminuut 1-1 (0-1), daarmee kwam de ploeg van Aad Andriessen net een treffer tekort om door te gaan.

Na de drie duels stonden zowel Brielle, Zuidland als Serooskerke op vijf punten. Echter twee ploegen gingen maar verder. Het doelsaldo van Brielle was het beste, Serooskerke en Zuidland hadden beiden een doelsaldo van +1. Omdat de ploeg uit Zeeland meer treffers had gescoord in totaliteit, werd Zuidland het kind van de rekening.

Zonde
'We speelden zes minuten door en direct na de 1-1 werd er afgefloten. Anders ga je als groepswinnaar door. Zeker omdat het zo laat in de wedstrijd gebeurt, is dit zonde. We hebben het wel een beetje aan onszelf te danken. Voor rust ging het prima. Na rust hebben we alleen maar verdedigd', zegt Aad Andriessen teleurgesteld.

Klaar voor start
Zaterdag start de competitie in de tweede klasse en daar is de ploeg wel aan toe. 'Ik denk dat ik wel weet met welke mensen ik ga beginnen. In vergelijking met zaterdag zal dat nog op een paar plekjes wijzigen, maar ik ben er wel uit', besloot Andriessen.

Zaterdag is Strijen de eerste tegenstander van Zuidland.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws