ZKV incasseert tegen Volharding eerste nederlaag

Sport 100 keer gelezen

Yerseke- ZKV heeft in het Zeeuwse Yerseke na overwinningen tegen 't Capproen en Oranje Zwart/De Hoekse tegen Volharding/Emergo de eerste nederlaag geleden.

De formatie uit Zuidland verloor met 13-6 (3-1) van de Zeeuwen en deelt in de vierde klasse G de tweede plaats met OJC '98. 'We waren qua spel gelijkwaardig aan Volharding, maar waar de schoten van ons op de rand bleven hangen, daar schoten zij in de tweede helft uit onmogelijke hoeken telkens raak', verklaarde coach Joop Edixhoven het verschil in scorend vermogen. 'Ik vind zelfs dat een gelijkspel verdiend zou zijn geweest. In de rust was het nog maar 3-1, maar toen Stefan Knoester direct na rust in het veld kwam en 3-2 scoorde, dacht ik dat we het te pakken hadden. Maar zij liepen geflatteerd uit naar 7-3.' Ramona Nieuwenhuizen speelde na een "knietje" een groot deel van de tweede helft op halve kracht.

ZKV: Romy Pruijsen, Ramona Nieuwenhuizen (2 keer), Albert de Bakker (1 keer), Rick Vermeer (60. Arjan de Bakker); Daan van der Pols, Arjan de Bakker (36. Stefan Knoester 2 keer), Renate Mol, Marieke de Reus (1 keer).