Afbeelding
Foto: stock

Honkballers snakken naar het einde van de competitie

Sport 98 keer gelezen

Spijkenisse – Nadat er vorige week niet werd gespeeld, was zondag Schiedam 2 te gast in de Sportpolder om te spelen tegen en met HSV Spikes. De ploeg van Tom Koch verloor met 2-13 van Schiedam 2.

'We snakken wel naar het einde op dit moment. Dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat we maar weinig spelers hebben. Toch deden we het niet heel erg slecht. In één inning kregen we zeven treffers tegen', meent Tom Koch

Samenvoegen
'We begonnen dit jaar met 16 man en op de eerste training waren dat er drie minder. Vervolgens vraag je wat oud-gedienden. Sommigen stoppen er dan mee of laten zich niet meer zien. We hebben nu dus nog maar acht senioren. We hebben al een keer met Hellevoet Athletics gesproken, die hebben genoeg honkballers en minder softballers en wij andersom. Wellicht dat je in de toekomst samen moet gaan, maar dat ligt bij allebei de clubs gevoelig. Nog twee keer en dan zit het seizoen erop', aldus Tom Koch. Zondag kan Schiedam 3 bij een zege op Spikes in Spijkenisse kampioen worden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws