Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

't Capproen moeizaam tegen Oranje Zwart/De Hoekse

Actueel 421 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft de korfbalwedstrijd tegen hekkensluiter Oranje Zwart/De Hoekse met een 11-9 overwinning afgesloten. De formatie van Roy Vermaat bezet in de vierde klasse L de vierde plaats.

'We moesten deze wedstrijd winnen om bovenin mee te blijven draaien, maar de overwinning was veel te mager', doelde de coach van 't Capproen op de vele gemiste kansen en de gemakzucht van zijn ploeg in een fase waarin zij de tegenstander bij een 5-2 en een 7-3 voorsprong lieten terugkomen. 'Het ontbrak ons gewoon aan scherpte in de afwerking. Het team stond overigens goed. De vrouwen konden naar hartenlust aanvallen en de mannen hadden de paalzone onder controle. Maar het mag niet zo zijn dat er slechts vijf van de vijftig (!) schoten raak waren en dat we ook nog eens drie strafworpen misten. Al met al speelden we goed korfbal, maar hebben ons niet beloond.' 't Capproen speelt zaterdag in Rotterdam tegen het nog ongeslagen Sperwers.

't Capproen: Simone Stolk (30. Brittany de Kruif 2 keer), Color van der Perk (4 keer), Kevin Kremer, Freek Sjouw. Glenn Nieuwpoort, Jeroen Hogendoorn (1 keer), Sanne Hogendoorn, Dianne Kuiper (4 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws