Komende zaterdag hopen de jeugdteams van De Sprint in de eigen tafeltennishal aan de Brielse Rik weer op veel aanmoediging.
Komende zaterdag hopen de jeugdteams van De Sprint in de eigen tafeltennishal aan de Brielse Rik weer op veel aanmoediging.

De Sprint hoopt op support

Actueel 174 keer gelezen

Brielle - Komende zaterdag spelen de jeugdcompetitieteams van tafeltennisvereniging De Sprint thuiswedstrijden in Brielle. Voor de jeugd van de Sprint is de voorjaarscompetitie alweer sinds begin februari gaande.

Het eerste team van De Sprint (een samenwerking tussen de Sprint en de Repelaer uit Spijkenisse) heeft wisselende resultaten behaald. De eerste wedstrijd was een gelijkspel 5-5, de tweede werd een nederlaag van 7-3, de derde werd een klinkende 9-1 zege en afgelopen zaterdag kwamen de jongens van Sliedrecht op bezoek. Het werd een 2-8 nederlaag voor De Sprint. Fabian Schildmeijer behaalde twee punten voor de thuisploeg. Team 2 speelde tot dusver drie wedstrijden, maar wacht nog op de eerste zege. Het lukte Lars Goeree wel om in zijn eerste wedstrijd een game te pakken. En Milan van Leeuwen was dichtbij winst in de tweede wedstrijd. Kom de teams komende zaterdag aanmoedigen, als ze weer thuis spelen!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws