Afbeelding
Foto: PR

Koekiemonsters halen € 2.100,00 op voor KiKa

Actueel 236 keer gelezen

Zuidland - Het kinderdagverblijf Villa Klein Nibbeland van Stichting Kinderopvang Nissewaard deed mee aan de landelijke actie koekiemonsters bakken voor KiKa.

Het  streefbedrag wat zij voor ogen hadden was € 250,00, maar al bleek al gauw dat ze daar dik over heen gingen. Linda Van Gijzen-Heus en de andere begeleidsters die de actie 'Heel Villa Klein Nibbeland bakt voor KiKa' samen met de kinderen hebben georganiseerd, gingen al maar meer glunderen van pret en enthousiasme. Zij zijn aan de slag gegaan met het thema 'in de lente bakken wij koekjes voor KiKa'. Dit thema hebben zij gekozen omdat zij zich groots willen in zetten voor kinderen die ook een toekomst verdienen en hopen zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel.

Meer dan € 2.100,00 hebben zij opgehaald voor KiKa. Een groot deel is ook opgehaald tijdens het slotfeest van afgelopen zaterdag in  Zuidland: Voor € 2,00 per kind konden kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten: schminken, springkussen, nagels lakken en nog veel meer. Uiteraard  konden de ouders en opa en oma's ook de koekjes die gebakken waren door de kinderen zelf, kopen.

Volgende week starten er ook activiteiten om geld op te halen voor KiKa op een andere vestiging van Stichting Kinderopvang Nissewaard: Villa Kinderkresj in Heenvliet.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws