Afbeelding
Foto: Mirjam de NeeffPR

Ger Vos sluit open dag DukdalfBRES feestelijk af!

Actueel 251 keer gelezen

Brielle - Op 24 februari aanstaande sluit Ger Vos de open dag van het nieuwe Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES feestelijk af met een miniconcert. Ger Vos, geboren in Rotterdam, woont al 33 jaar in Brielle. Reist de hele wereld rond als society zanger én zakenman en treedt op met de top van de muzikale entertainmentindustrie.

Ondanks zijn wereldwijde succes heeft Ger zijn huis aan de Brielse haven nooit ingeruild voor een stekje ergens op de wereld. 'Altijd als ik Brielle binnenkom, ben ik weer blij dat ik thuis ben. Ik hou van het Brielse sfeertje en voel me gelukkig als ik op mijn Vespa in het zonnetje door Brielle rijd. Ik besef heel goed dat het fantastisch is wat ik kan doen.

Feeling Good Tour
Naast zijn optredens voor de rijken der aarde wereldwijd, draagt Ger Vos de eenzame ouderen een warm hart toe. Ger spreekt zelf liever van de Gouden Generatie. Eén keer per jaar geeft Ger een groot concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en is hierbij de laatste drie jaar begeleid door Guido's Orchestra, beter bekend van dé Symphonica in Rosso concerten. De combinatie van het bedrijfsleven in actie voor onze "Gouden generatie" heeft ertoe geleid dat Ger al vijf jaar op rij maar liefst zeshonderd eenzame ouderen heeft uitgenodigd om gratis en compleet verzorgd zijn Feeling Good Tour bij te wonen.

Metropole Orkest
Dit jaar op 26 november wordt het Ger zijn zevende Luxorconcert waarbij in samenwerking met Careyn wederom zeshonderd eenzame ouderen worden uitgenodigd. Voor deze zevende editie is Ger Vos de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van het Metropole Orkest en The New Symphonics. De afterparty voor de VIP-gasten en sponsoren behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de regio. Aanmelden kon tot 19 februari. Wilt u toch nog kans maken op tickets voor dit unieke miniconcert van Ger Vos in DukDalfBRES, meld je dan aan met naam, adres en telefoonnummer via kaartverkoop@brestheater.nl. Er worden onder de aanmeldingen maximaal twee tickets per persoon verloot zodat iedereen evenveel kans maakt. Aanvang: 19:30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws