Brielle had opnieuw grote problemen om tot scoren te komen en kwam tegen Oude Maas niet verder dan 1-1. * Foto: Wil van Balen.
Brielle had opnieuw grote problemen om tot scoren te komen en kwam tegen Oude Maas niet verder dan 1-1. * Foto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle scoort maar moeizaam OVV blijft koploper in 4G

Actueel 158 keer gelezen

Brielle - Brielle had op het eigen Geuzenpark opnieuw moeite om te scoren en speelde met 1-1 gelijk tegen Oude Maas. OVV gaf in Oostvoorne subtopper WCR met een ruime 6-0 zege het nakijken.

Met Alex van Dommelen als diepe spits slaagde Brielle er niet in om het scoringsprobleem waarmee de ploeg tobt op een bevredigende manier op te lossen.

Droomkans
Van Dommelen kreeg in de slotfase van het duel tegen Oude Maas, waarin de ploeg van trainer Ben Spork dankzij een treffer van verdediger (!) Nuno Varela Andrade een opgelopen achterstand nog recht kon trekken (1-1), een droomkans op de winnende goal. Vrij voor het doel slaagde de Brielse aanvoerder er echter niet in om het net te vinden.

Yoeri Bak
Met drie doelpunten had Yoeri Bak een belangrijk aandeel in de 6-0 zege van OVV op het tot voor de wedstrijd in Oostvoorne op slechts twee punten volgende WCR. Jordi Brinkerink, Alexander Wagner en Alexander Baartmans tekenden voor de andere OVV-goals. De ploeg van trainer Rob Vuik maakte indruk en is door de productiviteit nadrukkelijk favoriet voor de zege in de topper van komende zaterdag tegen medekoploper Zwartewaal, dat net als OVV na vier duels nog zonder puntverlies is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws