De trotse winnaars op het podium
De trotse winnaars op het podium Foto: PR

Voorne Atleten doen goede zaken op het NK Estafette

Actueel 112 keer gelezen

Brielle - Een zonovergoten zaterdag, 23 september jl., was een goed uitgangspunt voor de Nederlandse Kampioenschappen estafette in Amstelveen. Drie teams van Voorne atletiek hadden zich ingeschreven om de strijd aan te gaan voor een plek bij de top 3 Nederland.

De jongens junioren B met Jordan Knops, Luc Giele, Ozzy Blansjaar en Roderik Cobben begonnen goed en behaalden een finaleplaats op de 4 x100 mtr. Tijdens de finale werden ze uiteindelijk netjes 4e met een clubrecord van 45.28! De masters liepen in een super race een tijd van 47.87 op de 4x100 en werden 2e van Nederland. René Tijl, Rodney O'Driscoll, Dennis Molenkamp en Harry v.d. Band ontvingen tijdens de huldiging op het podium hun zilveren medailles. Voor de dames van Voorne eindigde de 4x100 helaas minder goed. Na een mislukte wissel volgde zelfs diskwalificatie.

Gelukkig verliep hun 4x400 mtr veel beter. Met een clubrecord verbetering van maar liefst 29 seconden werd hun dag gered. De masters van Voorne sloegen nogmaals toe en behaalden wederom een zilveren medaille op hun 4x400 mtr. Een geslaagd NK estafette voor alle teams.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws