De vrijwilligersprijzen in 2016.
De vrijwilligersprijzen in 2016. Archieffoto: Foto-OK.nl

Thema Vrijwilligersprijs 2017 bekend

Actueel 128 keer gelezen

Nissewaard - Het thema van de Vrijwilligersprijs luidt dit jaar: passie en enthousiasme in vrijwilligerswerk. Dat heeft de jury besloten.

Onlangs is de aanmeldingsperiode gestart waarin inwoners van Nissewaard vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties kunnen aanmelden die volgens hen in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs van 2017. Dit kan in drie categorieën; vrijwilliger (persoon), vrijwilligersorganisatie en beste nieuwe initiatief van het jaar. Kandidaten aanmelden kan tot 27 oktober. De jury gaat daarna alle aanmeldingen die binnengekomen zijn, nauwgezet bekijken. Op 7 december, de landelijke Dag van de Vrijwilliger, maakt de jury tijdens een speciale avond de winnaars van de prijzen bekend.

Passie en enthousiasme
In onze maatschappij kunnen we niet meer zonder de inzet en het enthousiasme van gemotiveerde vrijwilligers. Vrijwilligers worden vaak terecht het cement in de samenleving genoemd. Zonder enthousiaste inwoners met passie zouden veel initiatieven in Nissewaard niet van de grond komen of zouden verenigingen en organisaties veel moeilijker kunnen functioneren. Kandidaten aanmelden kan via www.nissewaardvoorelkaar.nl/vrijwilligersprijs.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws