Afbeelding
Foto: Peter Heine
video

Streetparade in winkelcentrum De Struytse Hoeck

Actueel 241 keer gelezen

Hellevoetsluis -Taptoe Hellevoetsluis organiseerde op zaterdagmiddag 16 september in winkelcentrum De Struytse Hoeck. Bij de start speelden de zes topkorpsen in de stromende regen. Later in de middag klaarde het weer wat op, maar gelukkig kon ook in het overdekte gedeelte van De Struytse Hoeck gespeeld worden.

Zes korpsen deden mee aan deze straatparade nl: Muziekvereniging Sempre Crescendo Hellevoetsluis, AMIGO uit Leiden, St. Joris Showband uit Hoogeloon, Showkorps Juliana uit 's-Gravendeel, Pasveerkorpsen Leeuwarden en Jong Jubal drum & bugle corps uit Dordrecht.

Sempre Crescendo startte als eerste en het jeugdkorps uit Dordrecht, Jong Jubal drum & bugle corps sloot de parade. Het publiek was aangenaam verrast door de leuke en verrassende shows die zij te zien en te horen kregen. Met dank aan alle muzikanten, verkeersregelaars, EHBO-ers en alle andere vrijwilligers die de soms hevige regenbuien trotseerden. De video is voornamelijk binnen opgenomen, Dat was soms dringen vanwege de beperkte ruimte en onverwachte verplaatsingen van de korpsen. Deze vermakelijke show dat gezien kan worden als een voorproef op de grote Taptoe in 2018 in Hellevoetsluis. Voor informatie zie de website http://taptoehellevoetsluis.nl/

Peter Heine legde het muzikale evenement vast op film:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws