Inmiddels zijn al bijna 100 atleten, afkomstig van 11 verenigingen uit de regio en zelfs een paar uit België ingeschreven
Inmiddels zijn al bijna 100 atleten, afkomstig van 11 verenigingen uit de regio en zelfs een paar uit België ingeschreven Foto: PR

Spektakel verwacht bij de derde Spectades Games

Actueel 471 keer gelezen

Brielle - Op donderdag 14 september worden alweer de derde Spectades Games van dit jaar georganiseerd op de atletiekbaan van Voorne Atletiek op het Brielse Geuzenpark.

Inmiddels zijn al bijna 100 atleten, afkomstig van 11 verenigingen uit de regio en zelfs een paar uit België ingeschreven. De opkomst en de uit te voeren wedstrijdonderdelen geven aan dat Voorne Atletiek steeds professioneler wordt. Atleten van VA doen het uitstekend in alle leeftijdsklassen en categorieën. Veel vrijwilligers zijn iedere keer weer bereid om te ondersteunen. De organisatie van de wedstrijden is dan ook megatrots op de souplesse waarmee de samenwerking telkens weer tot stand komt.

Zweedse estafette
Als afsluiting van het outdoor seizoen wordt er één van de mooiste onderdelen aan het programma toegevoegd. De Zweedse estafette. Tijdens deze estafette loopt de eerste atleet 400 meter, de tweede 300 meter, de derde 200 meter en de laatste 100 meter. Het unieke aan deze versie is dat je een eigen team mag samenstellen, jong en oud, dames en heren of allerlei combinaties. Er zijn al een aantal teams aangemeld waaronder bijvoorbeeld een gezinsteam bestaande uit de ouders en hun 2 jonge dochters. Het komt niet vaak voor dat zij als team aan een officiële wedstrijd mee kunnen doen. Fun en sportiviteit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws